Wie zijn wij?


Onze BVBA is sinds 2004 actief als aannemer in de woningbouw, de bouw van sleutel-op-de-deur-woningen en de bouw van appartementen. De stijl varieert van rustiek tot modern.


Onze grootste troeven zijn vooral dat wij garant staan voor een persoonlijke aanpak, aanspreekbaarheid op eender welk moment van de werken en een goede opvolging van de werken.

Professionele diensten

1

Persoonlijke aanpak

CF constructions werkt enkel met kwalitatief hoogstaand materiaal dat steeds worden gekozen met inspraak van de klant. Voor het maken van de juiste keuze, kunt u natuurlijk steeds rekenen op advies en begeleiding.

2

Kwalitatieve afwerking binnen de afgesproken termijn

CF constructions werkt steeds samen met dezelfde onderaannemers waardoor een goede opvolging van de werken gegarandeerd kan worden.

3

Energiezuinig bouwen

Wij bouwen goed geïsoleerde, energiezuinige woningen volgens de huidige energienormen. Door het gebruik van de juiste materialen en de nieuwste technieken streven wij, afhankelijk van uw wensen, naar een voor u betaalbare woning zonder verrassingen.

BOUWPLANNEN?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen ivm uw bouwplannen? Neem gerust telefonisch contact met ons op of stel uw vragen via mail. Wij zullen zo spoedig mogelijk tijd vrijmaken voor het bespreken van uw bouwplannen. Tel: 0488/158881 mail: [email protected]

ONZE DIENSTEN

Algemene bouwonderneming, appartementen, sleutel-op-de-deur, totaalrenovaties, nieuwbouw, verbouwingen